Ostatarra.fi

Ajoneuvo- ja toimitilateippaukset

Jokaisella yrityksellä on oma imagonsa, jonka pitää jäädä asiakkaiden mieleen. Ajoneuvo- ja toimitilateippaukset ovat ne elementit, joilla yrityksen näkyvyys toteutetaan tyylikkäästi.

Tietoa palvelusta

Ajoneuvoteippaukset ja toimitilateippaukset ovat yrityksenne käyntikortti!

Ajoneuvoteippaus on kustannustehokkuudeltaan yksi parhaista mainoksista, koska kertainvestoinnilla ajoneuvoteippaus tuo yritykselle näkyvyyttä koko ajan, oli ajoneuvo sitten liikenteessä tai parkkipaikalla. Teippaamme kaikki ajoneuvot, oli sitten kyseessä perinteinen autoteippaus, mopo, pakettiauto, peräkärry, työkone tai kuorma-auto. Ajoneuvojen teippaamisessa käytössämme ovat kaikki mahdollisuudet. Teippaus voi olla joko yksinkertainen logo leikattuna tai yliteippaus tulostetulla grafiikalla ja kaikkea siltä väliltä – asiakkaan tarpeen mukaan. Teippaus tehdään joko asiakkaan valmiista aineistosta tai suunnittelemme ja toteutamme koko projektin alusta asti asiakkaan toiveiden mukaisesti.

Yrityksen toimitiloissa on valtavat mahdollisuudet tuoda yritys esille ja sitä kautta saada asiakkaiden huomio. Toimitiloissa erilaisilla teippauksilla voidaan toteuttaa näkyvyyttä sekä sisä- että ulkotiloihin. Tyypillisin teippaus on tietenkin näyteikkunateippaus, mutta mahdollisuuksia sen lisäksi on lähes loputtomasti. Erilaiset kyltit ja valomainokset tuovat huomiota julkisivun puolelle, mutta myös sisätiloissa teippaamisella saadaan ihmeitä aikaan. Tulostettu tapetti tai vaikka yrityksen referenssitöistä tulostettu teippaus neuvottelupöydän pinnassa vangitsevat varmasti asiakkaiden huomion.

Ostatarra Oy - Ajoneuvo- ja toimitilateippaukset
Ostatarra Oy - Ajoneuvo- ja toimitilateippaukset
Ostatarra Oy - Ajoneuvo- ja toimitilateippaukset

Ajoneuvo- ja toimitilateippaukset

Mitä voisimme tarjota teidän yrityksenne näkyvyyden tehostamiseksi?

Toteutamme yrityksenne ajoneuvojen ja toimitilojen teippaukset ammattitaidolla, suunnittelusta valmiiseen lopputulokseen. Ajoneuvoteippaus ja toimitilateippaus ovat yrityksenne kulmakiviä kun haluatte näkyvyyttä.

Ajoneuvoteippaukset

Ajoneuvojen teippaus on kautta aikojen ollut yrityksen näkyvyydelle todella tärkeä asia. Ajoneuvoista kannattaa vähimmillään löytyä yrityksen logo sekä yhteystiedot. Tällainen perusmallinen autoteippaus on kustannukseltaan edullisin, mutta näyttävyyttä teippaukseen saadaan erilaisilla tulostegrafiikoilla. Tulostegrafiikkaa voidaan tehdä ajoneuvoon joko vain osittain tai tehdä koko auton peittävänä yliteippauksena.

Käytämme teippauksissa vain laadukkaita materiaaleja, jotka kestävät ajoneuvokäytössä vuosikausia. Leikkuriteipit ovat läpivärjättyjä ja värisävyjä löytyy huikea määrä sekä mattana, kiiltävänä että metallihohtovärinä. Tulosteteipeillä saadaan usein näyttävämpi lopputulos, koska grafiikalle vain mielikuvitus on rajana. Tulosteteipin suojana on aina kulutusta kestävä sekä UV-säteilyn aiheuttamalta haalistumiselta suojaava laminointikalvo, jota on saatavana kiiltävänä sekä mattapintaisena vaihtoehtona. Teippaus tuo yrityksen kaikkiin ajoneuvoihin tyylikkyyden lisäksi myös mainosarvoa. Teemme myös kilpa-autoteippaukset ja niiden suunnittelut, kysy lisää.

Valomainokset

Toimitamme ja asennamme valomainospleksit määrämittaan leikattuna. Valomainosteippaus voidaan toteuttaa valoa läpäisevistä värillisistä kalvoista leikattuna tai tulostettuna juuri valomainokseen soveltuvalle läpikuultavalle kalvolle.

Valomainos toimii yrityksen maamerkkinä ja mainoksena ympäri vuorokauden ja vuoden, etenkin pimeällä. Valomainoksen sijoittelu kannattaa miettiä ohikulkevan liikenteen mukaan. Teemme mielellämme vedoksen yrityksen julkisivusta ennen valomainosteippausta, jotta näette miltä valmis kokonaisuus näyttää.

Julkisivuteippaukset

Julkisivuteippaus toimii asiakkaille opasteena, mutta myös mainoksena ohikulkijoille. Julkisivuteippauksen yleisin muoto on näyteikkunateippaus, jonka lisäksi myös toimitilojen seiniin voidaan tulostaa tapettia, sekä oviin voidaan tehdä tarpeen mukaan joko opastavia tai visuaalisia tehosteita.

Ikkunateippauksiin on tarjolla lukuisia materiaalivaihtoehtoja, joista yhdistelemällä saadaan todella näyttäviä kokonaisuuksia. Maitolasikalvolla voidaan luoda näköestettä tiettyihin tiloihin, johon voidaan myös leikata esimerkiksi kuvioita tai logoja. UV-säteilyn torjuntaan on omat kalvonsa, joilla vähennetään auringon paahdetta toimitiloissa. Tulostettavalla reikäteipillä ikkunoihin saadaan luotua näyttävä grafiikka josta ei näe sisälle, mutta sisätiloista näkyvyys ulos säilyy lähes ennallaan. Kysy tarkemmin, suunnitellaan yhdessä!

Sisätilateippaukset

Sisätilateippaus luo viihtyvyyttä ja tyylikkyyttä toimitiloihin. Sisätiloihin voimme tehdä näyttävää tapettia jonka grafiikassa vain mielikuvitus on rajana. Käyntioviin voidaan tehdä tarpeen mukaan joko opastavia tai visuaalisia tehosteita. Pöytien pinnat ja kaappien ovet voidaan myös teipata näyttävästi. Erilaiset taulut ja kyltit toimivat myös hienosti yritysten sisätilojen viihtyisyyden lisääjinä. Myyntitiskien ja tuote-esittelyhyllyjen teippaus herättävät asiakkaan kiinnostuksen.

Lattiateippaus myymälässä opastaa asiakasta ja tuo samalla näyttävyyttä tasaisen harmaaseen lattiaan. Sisätilateippaus tyylikkäästi suunniteltuna ja toteutettuna luo asiakkaille viihtyisän ja positiivisen kuvan yrityksestä ja sen toimitiloista.