Ostatarra.fi

Tarrat ja tulosteet

Tarroilla ja tulosteilla on lukemattomasti erilaisia käyttökohteita yrityksen mainonnassa. Kaiken kokoiset tarrat ja tulosteet ovat tarpeellisia jokaiselle yritykselle.

Tietoa palvelusta

Tarrat ja tulosteet näkyvät kaikkialla!

Erilaiset tarrat ja tulosteet ovat tarpeen paitsi yrityksille, myös seuroille, yhdistyksille sekä tapahtumanjärjestäjille. Yrityksen näkyvyys pitää huomioida myös muualla kuin sen toimitiloissa ja ajoneuvoissa. Yrityksen toimialasta riippuen, näkyvyys pitää olla kunnossa esimerkiksi työmailla, messuilla, erilaisissa tapahtumissa ja tietenkin yrityksen laitteissa ja sen koneissa.

Nykyaikaisella laitteistolla valokuvantarkka tulostaminen onnistuu moniin eri materiaaleihin – tarran lisäksi esimerkiksi vinyylibanderolleihin. Messuilla yleisin tuloste on Roll-Up, mutta esimerkiksi messuosaston seinät voidaan toteuttaa myös tulostegrafiikalla. Materiaaleja tarroihin ja tulosteisiin on monenlaisia ja kaikki valmistamamme tuotteet ovat pääsääntöisesti säänkestäviä.

Erilaisilla liimoilla tarroista saadaan joko helposti irrotettavia kampanjatarroja tai todella tiukkaan liimautuvia pysyviä tarroja myös hankaliin pintoihin esim. tiiliseinään. Tarrat ja tulosteet ovat jokaisen yrityksen perustarpeita ja me toteutamme ne suunnittelusta lopputuotteeseen asti, aina asiakkaan tarpeiden mukaisesti pikaisellakin aikataululla.

Ostatarra Oy - Tarrat ja tulosteet
Ostatarra Oy - Tarrat ja tulosteet
Ostatarra Oy - Tarrat ja tulosteet

Tarrat ja tulosteet

Tarrat ja tulosteet luovat näkyvyyttä moneen eri paikkaan ja tilanteeseen

Tarjoamme monipuolisen valikoiman erilaisia tarra- ja tulostusmateriaaleja, joista teemme räätälöidyt tuotteet asiakkaan toiveiden mukaisesti.

Siirtokalvotarrat

Tarroja voidaan toteuttaa läpivärjättynä leikkuritarrana, jolloin tarrassa ei ole taustaa ja se liimataan kohteeseen siirtokalvon avulla. Siirtokalvotarran käyttökohteita ovat esimerkiksi kaluston yksilöiminen irtonumeroilla tai -kirjaimilla tai aukioloaikojen merkitseminen myymälän oveen. Yrityksen www-osoite leikattuna irtokirjaimin toimii hienosti esimerkiksi auton sivu- tai takaikkunassa. Myös sisustustarrat ovat suosittuja tässä kategoriassa. Värisävyjä löytyy lukematon määrä sekä mattana, kiiltävänä että metallinhohtoisena.

Tulostetarrat

Tarroja tehdään myös tulostamalla ja muotoonleikkaamalla. Tällä tekniikalla tarroihin saadaan tulostettua värisävyt laidasta laitaan. Tarroissa on kulutuksenkestävä suojalaminaatti päällä, joka suojaa myös tarran värejä UV-säteilyltä. Tällaiset tarrat sopivat hienosti esim. yrityksen omaisuuden merkkaamiseen, varoitustarroiksi ja huolto-ohjetarroiksi. Myös monella pientuottajalla on käytössä tekemämme tuote-etiketit.

Kampanjatarrat

Kampanjatarrat soveltuvat hyvin tapahtumamainontaan, joista yleisin muoto on auton takalasitarrat. Hyvissä ajoin ennen tapahtumaa toteutettu tarrojen jakelu takaa hyvän näkyvyyden liikenteessä. Pieniä tarroja isoissa sarjoissa voitte puolestaan hyödyntää vaikka asiakkaille jaettavissa näytetuotteissa. Erilaisiin tapahtumiin osallistuva kilpailija arvostaa varmasti muistoksi jäävää tapahtuman vuositarraa, oli kyseessä sitten pilkkikisa tai F1-kisa. Vaalimainokset ovat myös iso osa tätä kategoriaa, koska ehdokkaan erottuminen muista vaatii monenlaista kampanjatarroja.

Mainosbanderollit

Tulostettu mainosbanderolli on jokapäiväinen näky katukuvassa. Tuulikuormaa kestävä reikävinyyli soveltuu hyvin ulkokäyttöön, kun taas umpinainen vinyylibanderolli soveltuu paremmin tuulettomiin paikkoihin. Asennamme aina purjerenkaat banderollin kiinnistystä varten. Mainosbanderolli voidaan asentaa esimerkiksi hallin seinään sekä rakennustyömaan aitoihin joko info- tai mainostarkoitusta varten.

Messutuotteet

Messuilla perinteinen Roll-Up toimii erittäin hyvin. Roll-Up toimitetaan säilytyslaukussa, jolla se on helppo kuljettaa mukana, ja todella nopea ottaa käyttöön. Toimitamme perinteisen 85x200cm kokoisen Roll-Upin lisäksi myös isompia Roll-Uppeja joko asiakkaan valmiista aineistosta tai kokonaan meidän suunnittelenamamme. Messuosaston seinissä toimii hienosti vaikkapa tulostettu reikävinyyli, jonka kiinnitys onnistuu helposti purjerenkaista. Messuosastosta saa helposti näyttävän näköisen erilaisilla tulosteilla. Kysy lisää niin suunnitellaan yhdessä!

Erikoistarrat

Valikoimistamme löytyy lukematon määrä erikoistarroja. Heijastavia tarroja käytetään paljon työkoneissa ja erilaisissa opasteissa, kun taas Jälkivalaiseva tarra on omiaan merkitsemään uloskäyntejä. Erikoisliimainen tarra tarttuu myös hankalille muovipinnoille ja magneettipohjaisella tarralla voidaan hoitaa kätevästi väliaikaisia merkintöjä. Myymälän lattiassa tarra opastaa asiakasta ja sen suojaava liukuestelaminaatti estää liukastumisen. Myös jopa tiiliseinään tarttuvaa tarraa on saatavilla ja toisesta ääripäästä pisteliimaista tarraa, joka on helppo irrottaa käyttötarpeen loputtua. Toimitamme erikoistarrat joka lähtöön, kysy tarkemmin!