Ostatarra.fi

Tekstiilipainatukset ja työvaatteet

Toimitamme tekstiilit laidasta laitaan, kuten huomiovaatteet, hupparit, t-paidat, takit, pipot, lippikset, reput sekä ostoskassit – nämä kaikki ja paljon muuta brändättynä omalla logollanne!

Tietoa palvelusta

Tekstiilipainatukset sekä työvaatteet jalkauttavat brändisi kaikkialle

Meiltä löytyy kattava valikoima tekstiilejä kaikkeen käyttöön. Myymälästämme löytyy yleisimmät mainostekstiilit sovitettaviksi sekä tietysti työtakkeja, työhousuja, työkäsineitä sekä huomioliivejä, lippiksiä ja pipoja. Oli tarpeenne sitten iso tai pieni erä vaatteita, toimitamme ne nopealla aikataululla. Hintamme ovat varmasti kilpailukykyiset ja mikäpä sen parempaa brändimainontaa kuin jakaa asiakkaille esimerkiksi logopainettu t-paita tai vaikka lippis.

Valikoimistamme löytyvät tietenkin ne kaikkein edullisimmat tuotteet mainostarkoituksiin, mutta totta kai myös kestävät premium -laatuiset tekstiilit. Logopainatus tehdään lämpösiirtopainatuksena, mutta tarvittaessa toimitamme vaatteet myös brodeerattuina tai DTG-tulostettuna, kysy lisää myynnistämme.

Ostatarra Oy - Tekstiilipainatukset ja työvaatteet
Ostatarra Oy - Tekstiilipainatukset ja työvaatteet
Ostatarra Oy - Tekstiilipainatukset ja työvaatteet

Tekstiilipainatukset ja työvaatteet

Mainostekstiilit, työvaatteet ja logopainatus

Yrityksen logolla painetut mainostekstiilit tuovat yritystä tunnetuksi työajan lisäksi myös vapaa-ajalla. Painettu pipo, lippis tai t-paita on myös mukava lahja asiakkaille.

Mainostekstiilit

Hupparit, colleget, t-paidat, takit. Puuvillaa, polyesteria, teknistä, you name it. T-paitamallistomme on erittäin kattava, josta löytyy useita eri malleja eri merkeiltä niin naisille kuin miehillekkin, kuten Fruit of the loom, Russell, Teejays, ja Roly. Paitoja löytyy myös huomiokeltaisena ja oranssina, lyhyt- ja pitkähihaisena. Huppareita löytyy vetoketjulla ja ilman, myös huomioväreillä. Collegepuseroita valikoimissamme on ihan perusmallista työkäyttöön tehtyyn worker-malliin. Softshell-takki logopainatuksilla on hittituote vuodesta toiseen, koska se on fiksun näköinen ja hinnaltaan edullinen. Naisille ja miehille omat mallit ja kattava värivalikoima. Samaa mallia saa myös liivinä.

Ehkäpä juhlallisemmassa tilaisuudessa olisi mukava olla kauluspaitakin painettuna yrityksen logolla? Erilaisia kauluspaitoja ja pikeepaitoja valikoimistamme löytyy myös erittäin runsaasti. Vaatteita löytyy valtava valikoima, katso tukkureidemme linkit. Isompienkin erien toimitukset painettuna onnistuvat nopeallakin aikataululla.

www.tekstiilitukku.fi
www.ostatarra.skypro.fi

Työvaatteet

Työvaatteidemme valikoimista löytyy myös jokaiselle jotain. EN-luokitellut huomioväriset takit, housut ja liivit, samoin kuin työkäsinemallit löytyvät myymälästämme. Protectin ja Resultin valmistamat työvaatteet ovat kustannustehokas valinta, mutta tarjoamme myös esimerkiksi Helly Hansenin tuotteet. Nopeimmillaan toimitamme isommankin erän parhaillaan seuraavaksi päiväksi. Luonnollisesti painamme työtakkeihin ja housuihin tarvittaessa myös yrityksenne logon.

Painetut pipot ja lippikset

Suosituimpia tuotteitamme ovat pipot ja lippikset joissa on logopainatus. Pipovalikoimamme kattaa ohuet mallit pitkänä ja lyhyenä, tupsulla ja ilman, heijastinneuloksella jne. Hattujen painatukset voidaan tehdä yksi- tai monivärisenä. Lippalakkeja löytyy myymälän hyllystä noin 20 erilaista mallia joihin kaikkiin voidaan tehdä logopainatus. Suoralippainen, armymalli vai baseball-malli, mikä olisi Teille sopiva? Painetut pipot ja lippikset ovat yritysten ja urheiluseurojen hittituote vuodesta toiseen!

Laukut, kassit, reput + muut

Logopainatus putkikassiin, ostoskassiin vai läppärilaukkuun? Laukkuja ja kasseja tarjoamme kattavan valikoiman ja myös näihin teemme haluamanne painatuksen. Asiakkaanne arvostavat ympäristöystävällisyyttä kun tarjoatte hänelle logopainetun kestokassin. Työntekijänne ovat myös työmatkoilla yrityksenne liikkuva mainos logopainettu läppärilaukku olalla tai putkikassi kädessä.

Suosittelemme tutustumaan tukkureidemme valikoimaan, erilaisia tekstiilituotteita on todella kattava määrä ja valtaosaan voimme tehdä logopainatuksen. Jos haluatte jotain erikoisempaa, toimitamme myös custom-tuotteita, kuten 3D-brodeerattuja lippiksiä tai pipoja tai vaikka torkkupeittoja. Tsekkaa linkki tai kysy meiltä lisää!

www.ostatarra.skypro.fi/kustomointi/