Ostatarra.fi

Kyltit ja opasteet

Kyltit ja opasteet ovat nimensä mukaisesti asiakkaita tai tilankäyttäjiä ohjaavia tuotteita, tai esimerkiksi mainostarkoitukseen tehtyjä tienvarsikylttejä.

Tietoa palvelusta

Opastekyltti, mainoskyltti tai varoituskyltti, näitä tarvitaan kaikkialla

Erilaisten kylttien ja opasteiden avulla voidaan mm. parantaa kiinteistön turvallisuutta, opastaa asiakkaita sekä mainostaa tuotteita ja palveluita. Käyttökohteita erilaisille kylteille on lukemattomia määriä, esim. myymälämarkkinoinnissa tuotehyllyt tarvitsevat kyltit kertomaan mitä mistäkin löytyy. Valmistamme juuri Teidän tarpeisiinne sopivat kyltit ja opasteet mm. mainostamaan yritystänne sekä opastamaan asiakkaitanne oikeaan paikkaan.

Kylttimateriaalina käytämme pääsääntöisesti kestävää ja kevyttä alumiinikomposiittilevyä. Levykokoja ja paksuuksia löytyy kaikkiin käyttötarkoituksiin. Lyhytaikaisempiin käyttökohteisiin esim. tapahtumaopastuksiin kyltit voidaan toteuttaa myös muovisesta kennolevystä.

Kylttien ja opasteiden informaatiossa voi olla yksinkertaisimmillaan suuntaa osoittava nuoli tai toisesta ääripäästä tulostegrafiikalla toteutettu näyttävä mainos, jossa voi olla tehosteena vaikkapa heijastavia elementtejä. Tulosteet voidaan toteuttaa myös kauttaaltaan heijastaviksi. Kysy lisää jos kiinnostuksesi heräsi.

Ostatarra Oy - Kyltit ja opasteet
Ostatarra Oy - Kyltit ja opasteet
Ostatarra Oy - Kyltit ja opasteet

Kyltit ja opasteet

Kyltit ja opasteet on saatavilla eri tarkoituksiin, niin sisä- kuin ulkokäyttöönkin

Erilaiset kyltit opastamiseen, mainostamiseen ja varoittamiseen ovat jokaisen yrityksen perustuotteita.

Mainoskyltit

Kestävästä alumiinikomposiittilevystä valmistettu mainoskyltti toimii hienosti opasteena ja mainoksena esimerkiksi hallin seinässä tai tienvarsikylttinä. Erilaisten tapahtumien yhteistyökumppanit saavat hienosti näkyvyyttä isolla mainoskyltillä. Levykokoja on esimerkiksi 3050mm x 1500mm ja 3050mm x 2000mm. Näitä leikkaamalla ja yhdistelemällä räätälöimme juuri oikean kokoisen kyltin Teidän tarpeisiinne.

Alumiinikomposiittilevyn käyttöikä on todella pitkä ja hyvin kiinnitettynä se kestää tuulet ja tuiskut vuosikausia. Lyhytaikaisempaan käyttöön soveltuu edullisempi muovinen kennolevy, joita löytyy esimerkiksi 5mm ja 8mm paksuisena. Mainoskyltin graafinen toteutus voidaan tehdä samoin kuin tarralle, joko yksinkertaisemmin leikkuriteipillä toteutetulla tekstillä ja logolla, tai valokuvatasoisena tulosteena.

Opastekyltit

Opastekylttien avulla voidaan ohjata ihmisiä esim. myymälöissä ja tapahtumissa arvontakojulle tai grillimakkaran ääreen. Julkisissa tiloissa opastekyltti ohjaa kävijän esimerkiksi ilmoitustaululle, eli käyttökohteita on lukuisia. Käyttötarpeen mukaan opastekyltit valmistetaan muovisesta kennolevystä tai vaahto-PVC levystä.

Varoituskyltit

Lakisääteiset varoituskyltit esimerkiksi työmaalla tai työkoneessa varoittavat käynnissä olevasta työstä. Näissä voidaan käyttää myös heijastavia elementtejä huomion tehostamiseksi. Varoituskylttien materiaalina tässäkin kategoriassa toimii parhaiten alumiinikomposiittilevy, koska se on materiaalina jäykkä, kevyt ja kestävä.

Kuvapankistamme löytyvät yleisimmät symbolit varoittamaan vaarasta ja erikoisemmat symbolit toteutamme asiakkaan tarpeen mukaan. Valmista aineistoa ette välttämättä tarvitse, teemme kylttinne räätälöitynä toiveidenne mukaisesti.

Myymäläopasteet

Myymäläopasteiden avulla ohjataan asiakasta esimerkiksi tarjoustuotteiden tai muiden tuotteiden hyllypaikoille. Myymäläopasteiden materiaalin ei tarvitse kestää vuosikausien ulkokäyttöä, joten niiden materiaaliksi sopivin vaihtoehto on kennolevy tai vaahto-PVC. Opasteen toteutus voi olla yksinkertainen suuntaa osoittava nuoli tekstin kera, tai taustalla voi olla tulostettuna esimerkiksi kauppaketjun värit. Tässäkin vain mielikuvitus luo rajat.